LEGO: úúúren natúúr-lijk plezier met City Oceaan en Friends Jungle!

2020-09-15

Wat alle kinderen met elkaar gemeen hebben? Ze houden van natuur én willen spelenderwijs ontdekken en leren. Met het onderzoeksschip en de verkenningsduikboot van LEGO City Oceaan duiken ze in de wonderlijke (onder)waterwereld. En dankzij de reddingsbasis en de pandaboomhut van LEGO Friends Jungle maken ze kennis met de tropische wildernis. Plus: een s-t-e-e-n-goede winactie met tien prijzen!

Bevaar de zeven zeeën met het Onderzoeksschip

Schip ahoi! Stap met het team van Harl Hubbs, held uit de tv-serie LEGO City Adventures, aan boord van het indrukwekkende Onderzoeksschip van LEGO City Oceaan! Stijg met de heli op van het landingsplatform. Laat de haaienkooi te water met de kraan. En lanceer de onderzoeksonderzeeër om het mysterieuze scheepswrak in de duistere diepten van de oceaan te onderzoeken.

Red jungledieren in de set Reddingsbasis

Het is weer een beestenboel met de LEGO Friends Andrea, Mia en Olivia! In de set Reddingsbasis van LEGO Friends Jungle zoeken ze in het bos naar dieren in nood. Red met de vrienden een luiaard, die je met de quad mee naar de boomhutkliniek neemt. Roep de hulp van alle olifantenvrienden in. En is de lange dag dieren redden voorbij? Geniet dan van een welverdiende maaltijd in deze schattige junglehut.

Verkenningsduikboot: duik onder in de diepzeewereld

Durf jij in het diepe van de zee te duiken? Wel met de populaire duikbootpilote Jessica Sharpe uit de LEGO City tv-serie aan je zijde! In de set Verkenningsduikboot van LEGO City Oceaan kun je met haar krachtige diepzeeduikboot een koraalgrot ontdekken. Neem monsters en verken de zeebodem met de onderwaterdrone. Zien we daar een fluorescerende zeeduivel? En is dat… een verborgen schat?!

Berenleuk: red panda’s in de Pandaboomhut!

Ahhh… cute! In de set Pandaboomhut van LEGO Friends Jungle verzorgen Mia en Olivia drie geredde panda’s in een coole jungleboomhut. Geef de panda’s drinken en verzamel bamboe dat ze kunnen eten. Weeg de beestjes nauwkeurig en laat ze weer los als ze een gezond gewicht hebben. Wist je dat panda’s houden van spelen op de schommel of het klimrek? Vallen ze, stop ze dan in het bubbelbad en schrob ze schoon!

Actie verlopen

Supertoffe LEGO-prijzen!

Is jouw (klein)kind een ware zeefanaat of junglefan? Goed nieuws: we geven véél LEGO City Oceaan- en LEGO Friends Jungle-prijzen weg! Namelijk 5x het LEGO City Oceaan Onderzoeksschip en 5x een pakket met de twee sets LEGO Friends Jungle Reddingsbasis en LEGO Friends Tijger Reddingsactie met Luchtballon. Wil jij winnen? Vertel ons dan hoe dol jouw (klein)kind is op de zee of de jungle. Vergeet niet te vermelden welke van de twee prijzen je wilt winnen. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Bekijk alles van LEGO City Oceaan & Friends Jungle op bol.com