Tiptop! tiptoi® brengt leren tot leven

2020-09-06

Met tiptoi® van Ravensburger ontdekken kinderen spelenderwijs de wereld via een stift. Even tippen en er klinkt een geluid, gesproken tekst of muziekje. In de starterset De avonturen van Nijntje gaan jonge kinderen met dit lieve konijntje op avontuur! En dankzij uitbreidende pocketboeken als Ballet en Dinosauriërs raken kids nooit uitgespeeld.

tiptoi®: tippen, ontdekken, leren

tiptoi® van Ravensburger is spelenderwijs leren aan de hand van een stift en boekjes. Tipt je kind met een tiptoi®-stift op een plaatje of tekst? Dan klinkt er uit de stift een geluid, gesproken tekst of muziekje. Zo leren kinderen op een interactieve manier alles over bijvoorbeeld de aarde, boerderijen of het lichaam.

Het mooiste? Je kind raakt nooit uitgeleerd! Want bij de boeken, spellen, puzzels en speelfiguren kan hij of zij steeds kiezen uit vier rubrieken: ontdekken, weten, vertellen en spelen.

Starterset De avonturen van Nijntje

Met de starterset De avonturen van Nijntje duiken kleintjes in de wereld van ’s werelds bekendste k’nijntje Nijntje. Omdat het een starterset is, is de stift meeverpakt en zijn de audiobestanden al ingeladen.

Via eenvoudige zinnetjes leren kinderen vanaf 3 jaar woorden uit hun eigen leefomgeving. Aan de hand van speelse spelletjes en leuke liedjes verdiepen ze de geleerde woordenschat.

Onbeperkt ontdekplezier met de uitbreidingen

Heb je al een tiptoi®-stift? Breid dan uit met nieuwe boeken of spellen! In het pocketboek Ballet duiken kinderen samen met balletlerares Nini in de wereld van ballet. Aan de hand van spellen en geluiden leren ze van alles over posities, sprongen en oefeningen. Uit de kunst!

Wist je dat de hersenen van een Stegosaurus zo klein waren als een walnoot? En wat voor geluid maakte de Diplodocus? In het pocketboek Dinosauriërs, waarvoor je al een stift moet hebben, vertelt paleontoloog Floris Fossilus er alles over. De geluiden en spellen leren kinderen alles over meer dan 30 verschillende soorten dino’s. Monsterlijk leuk!

Alle producten van tiptoi® op bol.com