Vroem vroem! Ga je mee op avontuur met Netflixheld Cory Carson?

2020-09-08

Het zal je vast niet zijn ontgaan, maar Toet Toet Cory Carson is momenteel dé Netflix-serie voor kinderen van 1 tot 5 jaar. In iedere aflevering neemt het dappere autootje Cory Carson je kind mee op een nieuw avontuur in Bumperdijk. En met het speelgoed van VTech komen al zijn avonturen tot leven in de echte wereld. In dit blog: de leukste speelsets én personages van Toet Toet Cory Carson. Dus gordels om en check ook de winactie onderin!

Plankgas met Cory Carson

De wereld van de Toet Toet-auto's is eentje die perfect aansluit op de belevingswereld van je peuter of kleuter. In deze wereld maakt je kleintje kennis met de waarde van familie, vriendschap en liefde. Door middel van knipperende lichtjes, geluidjes en zelfs (Nederlands) gesproken zinnetjes zorgen Cory Carson en zijn vriendjes voor eindeloos speelplezier!

Speel je favoriete avontuur na!

Werden je kids helemaal wild van de Netflix-serie? Dan maak je ze héél blij met een van de Toet Toet-speelsets. Deze zijn namelijk geïnspireerd op de animatieserie van Cory Carson. Zo kunnen ze hun favoriete afleveringen naspelen in de woonkamer – of een compleet eigen draai geven.

Zo heb je DJ Loco die met zijn supergave muziektrein een feestje bouwt. Of Brandweerkazerne Bumperdijk, waar Benny Brandweer via de glijbaan als een speer naar een brand racet. Ook kun je Familie Carson Huis * verkennen en verstoppertje spelen met Cory en zijn zusje Chrissy. Daarbij bevat iedere speelset magische sensoren waar de voertuigen op reageren als ze er overheen rijden. Hoe leuk!

* Het Familie Carson Huis is vanaf oktober verkrijgbaar.

Hoe meer banden, hoe meer vreugd

Elk voertuig in Bumperdijk beschikt over voldoende skills en sociale vaardigheden om de leukste avonturen te beleven. En dankzij de stevige carrosserie kunnen ze makkelijk tegen een stootje.

Cory Carson en Chrissy, Benny Brandweerauto, Haily Kopter en andere karakters zijn daarnaast los verkrijgbaar. Je hoeft dus niet alle speelsets aan te schaffen om iedere Toet Toet-personage in huis te halen.

Actie verlopen

3x Brandweerkazerne Bumperdijk

We geven 3x Toet Toet Brandweerkazerne Bumperdijk weg. Dat niet alleen, je krijgt Cory Carson, Chrissie, Benny Brandweerauto, Haily Kopter én DJ Loco erbij! Vertel ons welke aflevering van Toet Toet Cory Carson jullie favoriet is en wie weet creëren jullie straks jullie eigen Cory-avontuur in jullie de woonkamer. Winnaars worden persoonlijk bericht