"Mamma mia!" Steengoede avonturen met de speelsets van LEGO Super Mario

2020-08-30

"It's-a-me, Mario!" In de nieuwste LEGO-speelsets van Super Mario maak je nu je eigen Super Mario-levels, overbrug je obstakels en neem je het op tegen verschillende bazen zoals Bowser. En het allerleukste: Mario reageert op alles wat je doet! In dit blog: de nieuwste LEGO-speelsets van Super Mario. geven we 25 gesigneerde Bowsers Kasteel-speelsets weg, dus check vooral de winactie onderin.

LEGO Avonturen met Mario Startset

Hoe gaaf is het dat je klassieke Super Mario-levels tot leven kunt laten komen in de echte wereld? In de gloednieuwe speelsets van LEGO Super Mario kan het! Je avontuur begint met de Avonturen met Mario Startset. Want alleen deze basisset bevat het interactieve LEGO Mario-figuurtje die via meerdere lcd-schermpjes en luidspreker tegen je praat. "Let's-a-go!"

En dan wordt het tijd om je allereerste Super Mario-level te bouwen. Verzamel met Mario zoveel mogelijk virtuele muntjes, overbrug obstakels, versla baldadige Goomba's én ontdek de eerste geheimen in LEGO Super Mario. Het einddoel: Bowser's vlaggenmast bereiken.

Op bezoek bij Mario en Yoshi

Kom je ook op bezoek in Mario's Huis? Deze uitbreidingset zit bomvol verstopte muntjes. Maar waar liggen ze precies? Misschien kan Yoshi je wel op weg helpen! Verzamel alle muntjes, bereik de vlag en rust vervolgens lekker uit in de hangmat. Schommel Mario met precies de juiste snelheid op en neer totdat hij in dromenland valt. Zzzzslaap lekker...

Klaar voor de ultieme uitdaging?

In deze uitbreidingsset van LEGO Super Mario neem je het op tegen Bowser, de eindbaas. Bowsers Kasteel zit vol met valstrikken, dus oppassen! Gooi eerst de Lava Bubble omver om het kasteel binnen te komen, Duw Dry Bones van het bewegende platform en schud Boo van je af in de toren.

En dan is het eindelijk tijd om Bowser te verslaan. Om te winnen moet je de brug heen en weer schudden totdat Bowser naar beneden valt. Makkelijker gezegd dan gedaan!

Geef Mario een Power-Up!

Net als in de videogames kun je ook LEGO Super Mario verschillende power-ups geven. Zo gooit hij vuurballen op zijn vijanden met de LEGO Super Mario Power-Up Vuurpakket. Of verkent hij nieuwe hoogtes dankzij de Propeller Power-Up. Zo verander je de hele woonkamer in een gigantisch Super Mario-level!

Ook kun je Mario op muren laten lopen met de speciale Kat-Mario Power-Up. De purrrrfecte manier om nog meer speelplezier te beleven met je zelfgemaakte Super Mario-levels. Ook kun je de levels nóg leuker maken met extra vijandige personages in de LEGO Super Mario Personagepakketten. Maar welke personage zit in het pakket? Dat is een verrassing. Spaar ze alle 10!

Actie verlopen

25x LEGO Super Mario Bowsers Kasteel

Wij geven nu 25x de LEGO Super Mario Bowsers Kasteel weg. Ook is ieder exemplaar gesigneerd door de Nederlandse LEGO-ontwerper Jonathan Bennink! De vraag is: hoe heet Mario's in het groen geklede broer? Vertel het ons via de onderstaande button en wie weet ben jij straks een van de gelukkige winnaars. Winnaars worden persoonlijk bericht.