Meer tijd voor jezelf met de nieuwe Philips Avent elektrische borstkolf

2020-08-16

Als moeder van een pasgeboren kindje is een moment voor jezelf zeldzaam. Gelukkig is er een manier om alles een stukkie makkelijker te maken. Met de nieuwe borstkolven van Philips Avent combineer je het afkolven met wat welverdiende me-time. Zo ontspannend voelt het! In dit blog lichten we er eentje uit. Oh, en check vooral ook de winactie onderin!

Kolven als een koningin

De kleine dreumes ligt in dromenland en je partner is met de jongens op stap. De avond is nog jong en je hebt ein-de-lijk weer het rijk voor jezelf. Maar je baby moet straks nog wel zijn flesje krijgen. Daarvoor pak je deze Philips Avent elektrische borstkolf. Met zijn flexibele borstschild, die vrijwel op iedere borst past, kun je in ieder gewenste houding je moedermelk afkolven. Liggend, staand of gewoon zittend.

De motor van de Philips Avent is vrijwel geruisloos. Dus kijk je tijdens het afkolven ongestoord naar je favoriete serie. Ook ideaal trouwens, voor als je 's nachts nog een flesje wilt maken zonder je partner te wekken.

Snel en comfortabel afkolven

Het zachte kussentje in de borstschild van Philips Avent stimuleert je borst op dezelfde manier zoals je baby dat zou doen. De Natural Motion-techniek wisselt daarnaast automatisch van de stimulatiestand naar de kolfstand. Dit zorgt voor een optimale en natuurlijke melkstroom.

Maar lang niet iedere borst is hetzelfde. Daarom heeft de Philips borstkolf 8 simulatie- en 16 kolfinstellingen. Met een druk op de knop heb je de stand ingesteld waar jij je het fijnst bij voelt. Ook onthoudt 'ie je laatst gebruikte instelling, zodat je de volgende keer alleen nog op de startknop hoeft te drukken.

Fluitje van een cent

Ook goed om te weten: de Philips Avent borstkolf is in een paar seconden klaar voor gebruik. Omdat de kolf uit weinig onderdelen bestaat, zie je meteen hoe de onderdelen in elkaar passen. Klaar met afkolven? De borstschild, het flesje en de overige onderdelen spoel je makkelijk af onder de kraan of doe je in de vaatwasser. En door het gesloten kolfsysteem blijft de melk uit de slangen. Wel zo hygiënisch!

Actie verlopen

5x Philips Avent Starterset

Wij geven 5x een Philips Avent Natural Starterset (bestaande uit 4 flesjes, een flesborsteltje en een fopspeen) voor pasgeborenen weg! Klik op onderstaande button en laat ons weten waarom jij de enkele of de dubbele Philips Avent-borstkolf neemt. Wie weet heb jij straks een gratis starterset erbij! Winnaars krijgen persoonlijk bericht.