Dit speelgoedmerk zorgt al 90 jaar voor blije gezichtjes!

2020-06-14

Fisher-Price weet hoe je in een paar seconden een gigantische glimlach op kindergezichtjes tovert. Met fantasierijke, innovatief, veilig en ontzettend leerzaam speelgoed. En waarschijnlijk weet jij er alles van, want dit speelgoedmerk bestaat al meer dan 90 jaar! In deze blog: de nieuwste en leerzaamste speeltjes van Fisher-Price, afsluitend met een superleuke winactie.

Het grootste geluk voor de allerkleinsten (0-6 maanden)

Fisher-Price weet dat je niet vroeg genoeg kan beginnen aan je eerste avontuur. Klap het Knuffelbare Activiteitenboekje open en je hebt 5 bladzijden vol vrolijke knuffelactiviteiten. Perfect voor thuis én onderweg. De Deluxe Gym is met maar liefst 21 speeltjes trouwens een geweldig startpunt om de zintuigen van je baby te stimuleren.

Met het Campingbedje heeft je kleintje overal een fijn plekje om te spelen en te slapen. Over slapen gesproken, is het tijd voor een middagdutje? Bedtijd Otter helpt je baby tot rust te komen. Door zijn bewegende buikje en kalmerende geluidjes helpt hij je dreumes zo naar dromenland!

Linkimals: je allereerste dierenvriendjes (9 maanden en ouder)

De Linkimals kunnen niet wachten om met je baby te praten. En zet je meerdere Linkimals bij elkaar, dan werken ze zelfs met elkaar samen. Zo zit de Vrolijke Vormen Egel vol met interactieve knopjes en hij maakt geluidjes als je hem voor- of achteruit rijdt. Tijd voor beweging? De spannende lichtjes, liedjes en swingende bewegingen van de Lenige Luiaard leren je baby showstelende danspasjes te maken.

Feest! Stapel de gekleurde ringen om de nek van de Licht en Kleuren Lama, druk op zijn kop en het muziekfestijn kan beginnen. Als je je baby wilt laten kennismaken met nummers en getallen, dan kan het Muzikale Rendier alvast een handje helpen. Druk op zijn buik voor een muzikaal cijferfeest!

Speelgoed voor aanpakkers! (1 tot 5 jaar)

Met de Little People-serie van Fisher-Price stapt je peuter in een fantasiewereld waarin van álles te ontdekken is. De Vriendelijke School helpt je studiebolletje met het maken van vrienden, tellen en zelfs het alfabet oplezen. Of zet de kleine aanpakker aan het werk met de Bakkerspeelset of de Dierenverzorgingsboerderij van boer Jed.

Opruimen, poetsen of het hele huis een andere inrichting geven, het kan allemaal in de Handige Helpers Huis Speelset. En hey, de Grote Brandweerauto van Erika en Karston hebben een extra hand nodig. Met behulp van Nederlandstalige liedjes en zinnetjes vertonen kleine held(inn)en hun allereerste heldendaden!

Motorische vaardigheden in sneltreinvaart (3 tot 7 jaar)

*Choooooooo!* Allemaal instappen! We gaan op avontuur met Thomas de Trein en zijn vrienden. In deze fantastische wereld helpt Thomas kinderen hun motorische vaardigheden en fantasie te ontwikkelen. Ook leren ze hoe belangrijk het oplossen van problemen, vriendschap en samen delen zijn. Maak een ritje tussen een palmbomenbos vol apenstreken, laad voorraden in met Cassia de Hijskraan of help Darcy en Thomas met het uitgraven van ingestorte grot.

Megaveel bouwplezier (1 tot 5 jaar)

Mega Bloks is hét speelgoed dat creativiteit, zelfvertrouwen en fantasie stimuleert van je peuter of kleuter. Met de Mega Bloks First Builders Blokkentas bouw je huizen, torens, racewagens, dieren of... wat jij en je kind ook maar kunnen verzinnen. En voor de vrouwelijke bouwers, er is ook een Blokkentas in het roze. Is jullie waanzinnige bouwwerk af? Combineer de creatie dan met een superleuk actie-reactie spelletje met panda's, pinguins of de supergrappige Peek A Blocks!

Actie verlopen

4x Linkimals van Fisher-Price

Fisher-Price en bol.com geven nu 4 Linkimals weg! Klik op onderstaande button en vertel ons welke Linkimals de favoriet van jouw kleintje is en waarom. Is het de Vrolijke Vormen Egel, Lenige Luiaard, Muzikale Rendier óf de Licht en Kleuren Lama? Winnaars krijgen persoonlijk bericht.