LEGO NINJAGO is terug! Onthul jij het mysterie achter Prime Empire?

2020-05-13

Ben je gek op ninja's en is geen enkele missie voor jou onmogelijk? Maak dan kennis met de helden van LEGO NINJAGO. Kruip in de huid van Jay, Kai, Cole of één van de andere ninja's en versla het kwaad van Ninjago City. Hé, wacht eens... Ergens in Ninjago City komt een mysterieuze arcadekast tot leven. Ook benieuwd wat er aan de hand is? Lees dan snel verder!

Ontrafel het mysterie van Prime Empire

De moedigste ninja's van Ninjago City zijn terug! Jay, Lloyd en Cole vinden ‘Prime Empire’, een 20 jaar oude videogame die nooit is uitgebracht. Als gamefanaat start Jay meteen het spel op, maar dan gaat er een epische lichtstraal de lucht in. Hè, wat gebeurt er nu?

Op hetzelfde moment veranderen alle arcadekasten in Ninjago City in Prime Empire-games. Jay's arcadekast gaat op magische wijze open en hij stapt in het oogverblindende licht. Maar zodra hij zijn ogen weer opendoet, staat hij opeens in een digitale wereld vol monsters, robots, schurken en enge gebouwen. Brrr!

Keizerrijk Tempel van de Waanzin

Digi Jay, Lloyd en Cole maken zich klaar voor de ultieme eindstrijd, want Unagami staat op ze te wachten in zijn Keizerrijk Tempel van de Waanzin. Kijk uit voor alle valstrikken terwijl je de toren beklimt! Eenmaal boven moet je de drie Key-Tana's gebruiken om een geheime kamer te ontgrendelen. Gaat het je lukken om Unagami te verslaan en je missie te voltooien?

Jay en Lloyd's Supersnelle Racers

Vrrrrooem! Stap in Jay en Lloyd's Supersnelle Racers en doe mee aan de Prime Empire's Speedwayrace. De prijs? Een van de 3 kostbare Key-Tana's. Die heb je hard nodig, dus plankgas!

Kijk wel uit voor Hausner en zijn Rat Pack, want op hun behendige hoverboards proberen zij je race te saboteren. Gaat het je lukken om aan ze te ontsnappen en de overwinning te pakken?

Nog meer raceactie met Kai's Mech Jet

Terwijl Digi Jay en Lloyd naar de overwinning scheuren, stapt Kai in zijn Mech Jet met digizwaarden om de volgende Key-Tana te bemachtigen. Uh-oh, probeert Richie van de Rat Pack je nu te dwarsbomen? Niks ervan! Transformeer de Mech Jet in een straalvliegtuig en schiet de noppenschieters af om hem van je af te schudden.

Katana, dubbele sikkel óf megazwaard?

Hoe kan het toch dat overal in Ninjago City gamers verdwijnen? Aan jou de taak om samen met Kai, Jay en Lloyd het mysterie te ontrafelen en te ontdekken wat voor kwaadaardigs er nog meer schuilt in Prime Empire.

Zet de Arcade Pod aan, kies je avatar en pak een digiwapen naar keuze. Tijd om de strijd aan te gaan tegen Unagami en zijn handlangers! Voor wie ga jij: Digi Jay, Digi Kai óf Digi Lloyd?

De nieuwste LEGO NINJAGO-sets op een rij