De allernieuwste LEGO-sets voor jong en oud

2020-01-09

Yes! Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en LEGO heeft er gelijk al een héleboel nieuwe bouwdozen bij. Ga met een politiehelikopter op boevenpad en maak de race van je leven met de Top Gear-rallywagen. Of trommel je beste vriendinnen bij elkaar voor een avontuur met de veelzijdige Vriendschapsbus. Kortom, voor íedereen is er wel een LEGO-set. Benieuwd naar de rest? Lees dan snel verder!

De held(in) van LEGO City, dat ben jij!

Hela, de beruchte boef Daisy Kaboom heeft haar handlangers uit het LEGO City Politiebureau bevrijd. Dat gaat zomaar niet! Zorg met Duke DeTain, zijn trouwe politiehond én gave drone dat de boeven weer achter de tralies belanden. Over boeven gesproken, in LEGO City Politiehelikopter Achtervolging gaan Snake Rattler en zijn handlanger er met een gestolen kluis vandoor. Gebruik je de LEGO City politieterreinwagen óf de -helikopter met supersterke magneetketting om de achtervolging in te zetten?

Oh nee! Een lasser heeft per ongeluk de boel in brand gestoken. Gelukkig is de LEGO City Brandweerhelikopter Reddingsoperatie vlakbij. Trek aan het bandje om de helicopter écht laten vliegen. * Zzzoooeeef! * Nu snel ernaartoe vliegen en de brand blussen voordat het te laat is.

Nog veel meer te beleven in LEGO City
Als de rust weer is teruggekeerd, ga dan aan de slag met een raketaangedreven motorfiets of glimmende hot rod in de Tuningworkshop. Klaar om de straten van LEGO City te veroveren? Gooi dan eerst de tank vol in het Benzinestation.

De bouwvakkers van LEGO City kunnen je hulp ook goed gebruiken, dus spring in de Constructiebulldozer (vanaf 4 jaar) en help ze met een nieuw bouwproject.

De nieuwste sets van LEGO City

Auto's klaar? Bestuurders klaar? Racen maar!

* Vrrrroooeeeem! Pof pof! * Kijk die rallywagen eens door de bocht driften. En hoor je die uitlaat ook knetteren? Zet de splinternieuwe LEGO Technic Top Gear-rallywagen in elkaar, installeer de LEGO Technic CONTROL-app op je smartphone en maak jezelf klaar voor een bloedstollende race. Wat zei je? Is The Stig ook de snelste coureur in LEGO-land? Dat zullen we nog wel eens zien!

Voor de échte waaghalzen
Actie, sensatie en bloedstollende momenten: met de LEGO Technic Truck en Motor zorg je voor een stuntshow om nóóit te vergeten. En voor de grootste snelheidsuitdaging pak je de LEGO Technic Dragster erbij. Trek de wagens naar achteren en laat ze los om ze vooruit te laten schieten. Auto's klaar? Bestuurders klaar? Racen maar!

Met je beste vriendinnen op avontuur met LEGO Friends!

Wie maakt de allermooiste taart?

In LEGO Friends Bakwedstrijd stap je in de tv-studio, waar Stephanie deelneemt aan een bakshow. Draai aan het wiel boven het podium om te zien welke ingrediënten de bakkers moeten gebruiken. Wie wint de geldprijs en de beker? De jury heeft jouw hulp nodig om te beslissen!

Maak de reis van je leven met de Vriendschapsbus!

De LEGO Friends Vriendschapsbus heeft álles wat je maar kan bedenken. Relax met je vriendinnen in het uitschuifbare zwembad en glijd van de superglijbaan. Of klim met z'n allen naar het bovendek wanneer het donker wordt en geniet samen van de prachtige sterrenhemel!

Tijd voor een nieuwe look?

Ga je langs de LEGO Friends Heartlake City Kapsalon en help je Emma aan de meest trendy coupe van 2020? Was eerst haar haren in de schelpvormige wasbak en pak de schaar om het nieuwe model te knippen. Voeg de strik toe et voilà, Emma is klaar om de show te stelen!

Ook voor de kleinste bouwers

Ben je nog net iets te jong om met LEGO-stenen te spelen, dan begint jouw allereerste bouwavontuur misschien wel met het LEGO DUPLO Modulair Speelhuis (vanaf 2 jaar). Speel jij de rol van vader of moeder? Maak het avondeten klaar voor de rest van de familie, geef de woonkamer een nieuwe inrichting of speel met de hond. Voor nog meer plezier kan het huis worden omgebouwd tot een torenhuis – en vervolgens tot een woonhuis!