Jaag je allergrootste droom na met Barbie!

2020-05-01

Geloven in jezelf en zijn wie je wilt: dat is waar het om draait in de wondere werelden van Barbie. Al 60 jaar lang inspireert Barbie kinderen om hun grootste dromen en ambities waar te maken. In dit blog zetten we de nieuwste én hipste Barbies onder elkaar. Nog leuker: we geven 5x een Barbie Sportpop weg, dus check ook de winactie onderin!

Kleurrijke verrassing met Barbie Color Reveal

Met Barbie Color Reveal staat een geweldige verrassing op je te wachten. Vul de meegeleverde koker met warm water, plaats je Barbie in de koker en... Wordt het water nu roze? Haal de pop weer uit de buis om haar outfit en huidskleur te onthullen!

De Barbie Color Reveal-serie is nu uitgebreid met Wave 2 'Eats 'n Treats'. Deze Barbies hebben superlekkere snacks op hun outfits. Zelfs hun haren ruiken superlekker! Welke heb jij? Popcorn, pizza, taco, donut óf icecream?

Goed voor jezelf zorgen met Barbie Wellness

Adem in... Adem uit... De Barbie Wellness Meditatiepop helpt je goed voor je innerlijke zelf te zorgen met haar meditatieoefeningen en rustgevende geluidseffecten.

Een goede nachtrust is héél belangrijk! Met deze Barbie Wellness-pop ga je rustig en ontspannen naar bed. Schrijf iets in haar dagboek, drink een kopje warme chocolade melk en... zzz-slaap lekker.

Eerst goed voor jezelf zorgen voordat je voor anderen kunt zorgen! Met de Barbie Wellness Spa-pop leert Barbie hoe je aan vernieuwde energie komt.

Voldoende lichaamsbeweging, ook belangrijk! Met de Barbie Wellness Yoga-pop voer je verschillende yoga-oefeningen uit of zorg je voor extra kracht met de bijgeleverde gewichten.

De wonderen van Barbie Dreamtopia

Ga je mee met Barbie en haar zusje Chelsea naar een magische wereld vol wonderen? Speel de mooiste sprookjes in Barbie's Babykamer voor Draakjes. Of houd een theekransje in een prachtige feeënoutfit in de Barbie Dreamtopia Feeën Theekransje Speelset!

De sprookjesavonturen van Barbie en Chelsea worden natuurlijk nog véél leuker wanneer je vriendinnen meedoen. Dus vergeet niet Barbie Prinses met Bruin Haar, Barbie Fee met Paars Haar óf Barbie Zeemeermin met roze en blauw haar uit te nodigen.

Ben jij een échte fashionista?

Laat je fantasie de vrije loop, speel een glamourverhaal na en creëer je eigen kledingstijl! De Barbie Fashionistas komen in de meest stijlvolle outfits en zijn geïnspireerd op de laatste modetrends.

Alle Barbies (en Kens) in deze serie hebben hun eigen lichaamsvormen, huidskleur, haarstijl en outfit. Ze zijn gemaakt in het tijdsbeeld van nu en motiveren je om te zijn wie je wilt zijn!

Naar de overwinning met met Barbie Sport!

Wil jij de aller-, állerbeste turnster worden? Zet met de Barbie Turnpop de evenwichtsbalk en ringen klaar en laat je mooiste kunsten zien. Liever coachen? Stap als Barbie Voetbalcoach op het veld en help je leerling om Nederlands beste profvoetbalster te worden!

Niet alleen Barbie, maar ook Basketbalspeler Stacie heeft een droom: de bekerwedstrijd winnen. Dankzij de gewrichten in haar schouders, ellebogen, heupen en knieën maakt ze de spectaculairste slamdunks. Of houd met Barbie Tennisspeler je racket en bal gereed voor de opslag. Dat wordt weer een ace!

Actie verlopen

5x Barbie Sportpop

Yes, Barbie en bol.com geven nu 5 Barbie Sportpoppen weg! Klik op onderstaande button en vertel ons welke Barbie Sportpop het favoriet van je (klein)kind is. Misschien jagen jullie straks samen jullie sportdroom na. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.