Vrrrroem! Check hier de nieuwste en gaafste racetracks van Hot Wheels

2020-04-12

Met Hot Wheels verander je iedere kamer in een racebaan vol spanning en avontuur. Scheur over de spannendste tracks, maak meerdere loopings achter elkaar en bevrijd Hot Wheels City van gevaarlijke monsters. Over monsters gesproken, wij geven nu 3 angstaanjagende Robo Haai-speelsets weg. Check dus ook de winactie onderin!

Alleen voor monsterlijk moedige coureurs

Rijd met je bolide door de straten van Hot Wheels City en ontwijk de vlijmscherpe tanden van de Hot Wheels City Robo Haai. En een straat verderop zet een gigantische T-Rex de boel op stelten. Waar? Daar, bij de Hot Wheels City T-Rex Rampage!

Over bloedstollende banen rijden, maar liefst 90 racewagens parkeren en samen met je racemaatje door de dubbele looping razen? Dat doe je met de Hot Wheels City Ultieme Garage. Kijk alleen wel uit voor de haai die Hot Wheels City terroriseert.

Je eigen stuntbaan met Hot Wheels Track Builder

De Hot Wheels Track Builder-serie is voor creatieve coureurs die gek zijn op uitdagingen. Hoe je racebaan er ook uit komt te zien, een Verticale Lanceerset is onmisbaar. Hiermee bereiken je Hot Wheels-raceauto's ongekende hoogtes. 3, 2, 1... Lift-off!

Ben je klaar voor het vetste raceavontuur? Met de Stunt Basiskist koppel je met gemak verschillende andere Hot Wheels-sets aan elkaar. Een superleuke manier om te experimenteren en je creativiteit uit te dagen!

Bouw de Verticale Lanceerset langs de muur en vuur je bolides met ongekende snelheid af.

De Verticale Lanceerset en Stunt Basiskist kun je natuurlijk ook aan elkaar koppelen!

Spanning en sensatie met Hot Wheels Action

Riemen vast, want de Hot Wheels Action-sets zijn voor de échte waaghalzen onder ons. Daag je vrienden uit in de Dubbele Loopingrace en kijk wie van jullie het snelst door de looping gaat.

Met de Kurkentrekker Crash vuur je met een noodgang je racewagen af. Op hetzelfde moment worden drie andere auto’s door de kurkentrekker gelanceerd, dus je moet het goed timen zodat ze elkaar niet raken. En met de Gigantische Achtvormige Botsing kunnen meerdere snelheidsduivels tegelijk tegen elkaar racen. Dat wordt beuken!

Hot Wheels Monster Trucks: rammen en racen

Neem het op tegen je vrienden tijdens de spannende Mecha Haai Speelset.

Deze Monster Truck vermorzeld alles op zijn pad.

Met Bone Shaker transformeer je in een vuurspuwend racemonster!

Voertuigen of zelfs gebouwen, Town Howler ramt alles aan de kant.

Actie verlopen

3x Hot Wheels City Robo Haai Waanzin-speelset

Yes, wij geven 3 Hot Wheels City Robo Haai Waanzin-speelsets weg! Vertel ons wat jullie favoriete Hot Wheels-speelset is en wie weet worden jullie straks samen de nieuwe helden van Hot Wheels City. Deelnemers worden persoonlijk bericht.