Nieuw: non-stop versierplezier met LEGO DOTS!

2020-06-15

Van superhippe armbandjes tot de mooiste slaapkamerdecoratie: met LEGO DOTS worden je (klein)kinderen uitgedaagd om alles uit hun creatieve kast te halen. Deze nieuwe sets van LEGO zijn gemaakt om een statement te maken: "Dit is mijn stijl!" In dit blog lees je alles over LEGO DOTS én maak je kans op een supergaaf totaalpakket.

LEGO DOTS Bureau Organizer

Richt je bureau helemaal naar jouw eigen stijl met de supercoole LEGO DOTS Bureau Organizer! Zet de organizer in elkaar en versier daarna de buitenkant. Gebruik hem om je favoriete pennen en potloden in te zetten en voeg een foto van je allerbeste vriend(in) eraan toe.

In de lade kun je zelfs jouw grootste geheim bewaren. Doe inspiratie op met de ideeën op het instructievel of maak je eigen ontwerpen. Versier de organizer steeds opnieuw zoals je zelf wilt – het is leuk en makkelijk!

LEGO DOTS Creatieve Fotolijstjes

Bewaar je mooiste momenten in deze vrolijke LEGO DOTS Creatieve Fotolijstjes! Zet de lijstjes in elkaar, versier ze en plaats er dan je favoriete tekeningen, schetsen of foto's in. De lijstjes kunnen op verschillende manieren op elkaar worden geplaatst. Je kunt ze natuurlijk ook los in je kamer zetten.

Kijk op het instructie- en ideeënvel voor inspiratie of bedenk je eigen leuke patronen. Versier en verander de lijstjes zo vaak je maar wilt!

LEGO DOTS Ananas Pennenbakje

Hebben je kids het LEGO DOTS Ananas Pennenbakje in elkaar gezet? Dan wordt het nú tijd om het pennenbakje een compleet eigen stijl te geven. Zo kunnen ze met de bijgeleverde tegeltjes hippe patroontjes maken of de ananas (bijvoorbeeld) een coole zonnebril geven. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Naast het opbergen van pennen en potloden, krijgen gummetjes, paperclips of andere knutselbenodigdheden ook een eigen plekje in het schattige watermeloenbakje.

De coolste armbandjes!

Met deze armbandensets van LEGO DOTS kunnen je kinderen hun creativiteit helemaal loslaten. Want met 32 gekleurde tegeltjes hebben ze alle vrijheid om hun eigen designs te maken. Gaaf!

De armbandsets zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen: Magisch Woud, Go Team, Schitterende Eenhoorn, Kosmisch Wonder en Power Armband. Met welke sets gaan jouw kids de show stelen?

LEGO DOTS Regenboog Sieradenhouder

Zijn je kinderen gek op sieraden? Met de LEGO DOTS Regenboog Sieradenhouder maken ze hun eigen sieradenhouder die perfect bij de stijl van hun slaapkamer past. En met 5 haakjes hebben ze genoeg ruimte om hun favoriete kettinkjes en oorbellen een vast plekje te geven.

LEGO DOTS Dieren Fotohouders

Als laatste van het stel: de LEGO DOTS Dieren Fotohouders. Dit setje bestaat uit 3 kleine kubussen waar de kids hun leukste fotomomenten in kunnen vastzetten. Naast coole patronen kunnen ze de fotohouders een dierenhoofd geven. Leuk! Gaan ze voor een schattige kat, hond, lama of ander dier?

Actie verlopen

3x LEGO DOTS totaalpakket

Goed nieuws, want LEGO geeft nu alle bovenstaande sets weg in één superpakket! Klik op onderstaande button en vertel ons welke LEGO DOTS-armbandset je het leukst lijkt voor je (klein)kind en waarom. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Alle LEGO DOTS op een rij?