Cloudees: verrassingen verstopt in donzige wolken. Welk diertje heb jij?

2020-06-04

Cloudees zijn kleurrijke diertjes verstopt in een donzige wolk. Voeg water toe aan het wolkenbakje en schudden maar. Maar welk diertje zit in dit bakje verstopt? Dat is een verrassing! In dit blog lees je waarom Cloudees de ultieme verrassing is voor meisjes van 4 tot 10 jaar oud. Ook geven we 10 mooie Cloudees-pakketten weg, dus check ook de winactie onderin!

Magische wolkenfiguurtjes

Met Cloudees ontdek je de magische wonderen van wolken, want in iedere wolk zit een schattig diertje verstopt. Maar ze komen niet zomaar tevoorschijn. Voeg water toe aan het magische wolkenbakje en schud deze minimaal 60 seconden.

Maak na het schudden het bakje open en ... huh? Zie je alleen maar een zachte, donzige wolk in het bakje? Dat klopt, want je nieuwe dierenvriendje geeft zich niet zomaar prijs. Welke diertje zou er in de wolk zitten? Spannend!

Bekijk Cloudees op bol.com

14 verschillende dieren. Spaar ze allemaal!

Wauw, wat een mooie donzige staart! Klik de staart vast aan je diertje en steel de show. Iedere Cloudee heeft daarnaast zijn eigen stijlvolle accessoires zoals gekleurde schoentjes, rolschaatsen, een zonnebril of tasje. Ook zit er een handig draagriempje bij, zodat je je dierenvriendje overal mee naartoe neemt.

In totaal zijn er 14 verschillende Cloudees uit 7 magische landen, waaronder Sneeuwvlokheuel, Stromstad, Zonnestreek en Regenboogeiland. Welk diertje zit er in jouw wolkenbakje verstopt? Is het Wappie Koala, Huppel Poedel, Jolo Luiaard of Dartel Eenhoorn?

Iedere Cloudee heeft een mooie pluizige staart die je onderling kunt ruilen met je vriendinnen!

Dankzij het handige en kleurrijke draagriempje neem je je dierenvriendje overal mee naartoe.

Er zitten 14 verschillende diertjes in de magische wolken verstopt. Spaar ze allemaal!

Verrassingsdieren in miniwolkjes

Cloudees Mini zijn de kleine broertjes en zusjes van Cloudees. Deze lieve verrassingsdieren zitten in een miniwolkje verstopt en hebben ook een prachtige donzige staart en handige sleutelhanger. Iedere Cloudee heeft een bijpassende Cloudee Mini!

Actie verlopen

Cloudees Verrassingspakket

Wil je je kinderen verrassen met deze schattige diertjes? Dat is mooi, want je kunt nu kans maken op 1 van de 10 prachtige verrassingspakketten (Cloudees + Cloudees Mini)! Stuur ons een mailtje en vertel ons welke Cloudee je kind het allerleukst vindt. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.