Maak je eigen eilandparadijs in Animal Crossing: New Horizons!

2020-08-18

Een eiland (bijna) helemaal voor jezelf, wie wil dat nou niet? In Animal Crossing - New Horizons ruil je je drukke leven in voor een zorgeloos, vredig én creatief eilandleven. Deze game is volledig Nederlandstalig en verkrijgbaar voor Nintendo Switch!

Dag stressvol stadsleven. Hallo zorgeloos eilandbestaan!

In Animal Crossing: New Horizons ga je op reis naar een afgelegen eiland waar je helemaal tot jezelf kunt komen. En bij aankomst heeft de vrolijke wasbeer Tom Nook al gelijk een klusje voor je: je eigen tentje opzetten. Waar precies? Dat mag je zelf weten! Hé, dat plekje aan de rand van het bos – met uitzicht op het strand – ziet er wel héél goed uit.

Geniet van de ultieme vrijheid, bouw je eigen droomhuisje, verken het eiland of maak een praatje met een van je mede-eilandbewoners. Een geweldig avontuur voor jong en oud, want dit spel is volledig Nederlandstalig.

Verzamelen, bouwen en uitbreiden!

Het eiland zit vol met bruikbare grondstoffen die je nodig hebt om van alles te bouwen. Met de speciale NookPhone heb je allerlei handige apps die jou op weg helpen met het maken van gereedschappen, meubels en andere bouwprojecten.

Als je groene vingers hebt, stroop dan je mouwen op en bouw je eigen moestuintje. Plant bloemen en bomen waar je wilt, en verbind de moestuin met je tent of huisje door een mooi pad aan te maken.

(Samen) lekker tot jezelf komen

Tuinieren, bouwen, vissen, vlinders vangen, je huisje versieren en nog veel meer. In Animal Crossing: New Horizons is er van alles te doen! En ben je al bekend met eerdere Animal Crossing-games? Dan ga je tijdens je avontuur zeker een paar bekende gezichten tegenkomen.

Samen met je vrienden ontspannen in jouw eilandparadijs? Dat maakt het nóg leuker. Via de online of lokale multiplayerstand kun je in totaal met 8 spelers spelen. En vergeet geen selfies te maken van jullie allerleukste avonturen!