Ga op spokenjacht met de nieuwe sets van LEGO Hidden Side!

2020-02-02

Boeh! Is het eindelijk rustig in LEGO City, komen de spoken in Newbury wéér tot leven. Je leest het goed, LEGO Hidden Side is weer terug met splinternieuwe sets. Dus pak je smartphone of tablet en ontrafel de mysteries van het spookachtige stadje in augmented reality. Of speel als spook of spokenjager tegen je vrienden in de spannende LEGO Hidden Side-sets multiplayer-functie. Griezelig leuk!

Neem die griezels te grazen!

Welkom bij Hidden Side is de perfect introductieset om LEGO Hidden Side mee te ontdekken. Stap alleen of samen met je vrienden in de griezelige metro om de spookwereld te bezoeken en opperspook Lady E. te verslaan.

Aan de kust van Newbury is het niet pluis. Bezoek de Duistere Vuurtoren, zoek naar clues en vang alle spoken die je tegenkomt. Vroeg of laat moet de gigantische slechterik Joe Ishmael, die de kust van Newbury onveilig maakt, opduiken. Ten aanval!

Uh-oh! Maak in El Fuego's Stuntvliegtuig een duikvlucht voordat de griezel Harry Cane je te pakken krijgt. Terwijl jij met een bloedstollende looping voor een afleidingsmanoeuvre zorgt, kunnen je vrienden die griezel te grazen nemen.

Op spokenjacht in augmented reality

Met LEGO Hidden Side dwaal je rond in het kleine stadje Newbury. De inwoners zijn doodsbang, want ze worden belaagd door een leger van spoken. Tijd voor actie! Met behulp van professor J.B.'s spook-app zie je een compleet andere kant van Newbury. Spelen zonder app? Kan ook! Er zijn genoeg geheimen die je zonder smartphone of tablet kunt vinden, dus met Hidden Side ben je nog lang niet uitgegriezeld.

Samen met je vrienden op spokenavontuur? Speel dan de gloednieuwe multiplayer-functie van LEGO Hidden Side. Eén speler is de jager en drie anderen zijn de spoken. Wie gaat er winnen? Daar komen jullie maar op één manier achter!

Hoe werkt LEGO Hidden Side?

1. Download de LEGO Hidden Side-app* in de App Store of Google Play Store.

2. Bouw de LEGO-set volgens het meegeleverde instructieboekje.

3. Pak de Hidden Side-app en ontdek de verborgen kant van de set.

4. Vang alle spoken en versla de eindbaas!

* Check de Apparaatgids of je smartphone of tablet geschikt is om Hidden Side te spelen.

Nóg meer gegriezel in Newbury

Kom naar de Spookkermis, stap in de interactieve achtbaan en maak de griezeligste rit van je leven! Wacht eens even, veranderde de clown van de vrije-valattractie net in een monster? Tijd om J.B.'s spook-app erbij te pakken en de boel te onderzoeken.

Scheur met Jack's Strandbuggy door Newbury terwijl je achterna wordt gezeten door de tweekoppige Scott Francis. Zet de strandbuggy op de automatische piloot, draai je om en gebruik de app om hem een lesje te leren. Of ga naar de Newbury Metro, waar spokenbaas Ray Shaun de boel terroriseert. Schijnbaar is het station een geheime poort naar de spookwereld, dus goed uitkijken!

Nog niet uitgespookt?