Met deze speelfiguren komen je Disney Pixar-helden (opnieuw) tot leven!

2020-11-22

Woody uit Toy Story, Mike uit Monster en co. en Bliksem McQueen uit Cars – wie kent ze niet? Bijna elk jaar verschijnt er wel een nieuwe Disney Pixar-film waar kinderen (en volwassenen) volop van genieten. Zin om saampjes de films te herbeleven of juist een eigen twist te geven? Bekijk dan hier de leukste speelfiguren van Disney Pixar!

De grootste helden en heldinnen

Met de speelfiguren van Mattel speel je de avonturen van je favoriete Disney Pixar-helden na. Nog veel leuker is de film een compleet eigen draai te geven! Wat voor heldendaden staan Mr. Incredible, Elastigirl en de schattige baby Jack Jack Flame te wachten?

Ook Merida van de Disney Pixar-film Brave staat te trappelen om in de actie te springen. Wacht eens... Mike van Monsters en co. zou zijn oog op Boo houden, maar waar heeft ze zich nú weer verstopt? En ben je meer van de ruimteontdekkingen, dan kun je natuurlijk niet misgaan met Wall-E & Eve!

Geef Toy Story een nieuw verhaal

Ben je ook zo gek op de helden van Toy Story? Deze speelfiguren lijken er precíes op. Zo ben je met Woody en zijn trouwe partner Buzz Lightyear altijd klaar voor het volgende avontuur. Dus waar gaan we naartoe? Naar de sterren en daar voorbij natuurlijk!

Och och, wat is die Woody toch weer onhandig bezig... De vlotte Jessie zorgt ervoor dat de boel niet verder uit de hand loopt. En wat een heldhaftige vliegmanoeuvre van Buzz, maar hij zit nu wel vast in de plant. Gelukkig is Bo Peep in de buurt om hem met haar handige staf los te trekken.

Toy Story bestaat 25 jaar!

Sinds 1995 zorgen Woody, Buzz en hun vrienden voor de allerleukste speelgoedmomenten. Om het 25-jarig bestaan te vieren zijn er speciale én extra beweegbaar figuren uitgebracht. Ook komen ze met hun eigen unieke accessoires.

Zo is Woody met zijn gitaar, lasso én vlieger helemaal klaar voor zijn volgende cowboy-avontuur. En Rex kan Buzz in de ruimte een handje helpen dankzij zijn ruimtehelm en aluminium robotarmen. Trouwens, hoe gaat Buzz de ruimte in? Met zijn Big One Raket óf zijn Hyperspace Vleugel? 3, 2, 1... Lift off!

Niets is wat het lijkt...

Hé? Sinds wanneer heeft Woody 3 ogen? Ach, het is zo'n ondeugende alien weer! Om een of andere reden kunnen de aliens uit de Aliens Remix-serie het niet laten om zich te vermommen als je favoriete Toy Story-held. Buzz Lightyear doet hij trouwens wel héél erg goed na. Zelfs de zelfverzekerde blik van Buzz is 1-op-1! Ook doen deze kleine deugnieten zich graag voor als personages uit de andere Disney Pixar-films. Wat dacht je van hun vermommingen van Mr. Incredible, Merida en Sully?

Plankgas met Cars!

Trap het gaspedaal in en verbreek alle snelheidsrecords op deze Rust-eze Racebaanset. Ben je meer van het stunten? Dan steel je in de Stunten en Spetteren Speelset de show. En geen zorgen, want Brandweerwagen Rood staat paraat mocht je stunt mislukken!

Maar hoe snel kan Bliksem McQueen nou echt? Daar komen we maar op 1 manier achter in de Rust-eze Racing Tower. Ben je trouwens al volop aan het aftellen tot de kerst? De Cars Mini's Adventskalender is een racebaan en kalender in 1 en zit bomvol leuke verrassingen.