Monopoly, Play-Doh en NERF: dit zijn dé speelgoed toppers van dit najaar!

2020-11-17

De feestdagen komen steeds dichterbij! Een goed moment om de laatste speelgoedhits van Hasbro eens op een rijtje te zetten. Zo is er een nieuwe versie van het wereldberoemde bordspel Monopoly, heeft Play-Doh weer superleuke speelsets erbij en schiet je zeker raak met de coole blasters van NERF. Bekijk alles hier!

Ga de strijd aan met NERF!

Met de nieuwste blasters van NERF laat jij zien wie van jouw team de ultieme NERF-koning is. De blasters van NERF komen in alle soorten en maten; van kleine ‘single-fire’ blasters tot volautomatische NERF blasters. Kijk wel uit dat je niet meteen al je darts verschiet. Niemand wil tijdens de battle met een lege NERF blaster staan…

Dus pak jij de legendarische Ultra One of de Ultra Dorado als je allereerste NERF-blaster? Of ga je voor de nieuwste Elite-blasters zoals de Elite 2.0 Shockwave of de Elite 2.0 Echo CS10? De onderstaande influencers zoals Royalistiq, Clonny Games, Celine en Michiel hebben hun keuze al gemaakt!

De leukste 'klei-aties'

Uit onderzoek blijkt dat veel ouders gefrustreerd toekijken wanneer hun kinderen Play-Doh-kleuren met elkaar mengen. Nergens voor nodig! Het bevordert juist de creativiteit. Bovendien leren ze zo dat wanneer je mixt, ze nóg meer kleuren kunnen maken.

Dát is waar Play-Doh voor staat: creatief en leerzaam speelplezier. Zo ook bij de nieuwste speelsets van Play-Doh: de Snoepfabriek, Kassa en Voorlader. 'Snoepjes' in alle kleuren van de regenboog, zelfgemaakte boodschappen of een bouwterrein vol stoere rotsblokken. Eindeloos speelplezier tijdens de gure najaarsmaanden!

Zet het ze állemaal betaald

Monopoly, wie kent het niet? In dit wereldberoemde bordspel wil je de duurste straten bezitten en zoveel mogelijk geld verdienen. Daar heb je flink wat onderhandelingstactieken voor nodig (én een beetje geluk). Naast de klassieke variant heb je ook Monopoly Elektronisch Bankieren, waar je in plaats van briefgeld betaalt met bankpasjes en via bankautomaten.

Heb je er helemaal genoeg van om constant te verliezen? Dan is het bordspel Monopoly voor Slechte Verliezers voor jou! In deze hilarische variant verdien je geld door de dingen te doen die je normaal gesproken zoveel mogelijk wilt voorkomen. Yes! Wéér de gevangenis in!

Actie verlopen

15x persoonlijke video van Royalistiq

Ken of ben je een echte NERF-fan? Dan kun je nu een persoonlijke videoboodschap van Royalistiq winnen! Klik op onderstaande button en geef antwoord op de volgende vraag: welke game speelt Royalistiq het meest in zijn streams? Winnaars worden persoonlijk bericht.