Uitpakplezier gegarandeerd: dit zijn de speelgoedhits van VTech!

2020-12-01

De kleurrijke speeltjes van VTech zitten bomvol slimme snufjes. Van de stoere Switch & Go Dino's en de schattige Sparklings, naar de superslimme Kidi Smart Glow Art-speaker en Vrolijke Vriendjes. Dus inspiratie nodig voor de feestdagen? Kijk dan vooral eens naar deze speelgoedhits van VTech!

Deze dino's gaan als een speer

Maak je klaar voor een prehistorisch avontuur met de Switch & Go Dino's. Druk op de knop om je dino's geluid te laten maken en alles over ze te weten te komen. *Rawr!* Maar het tofste aan deze dino's: ze transformeren in een handomdraai in stoere racemonsters!

Zo verandert Jaxx T-Rex in een robuuste terreinwagen en Roxx Triceratops in een brute bulldozer. Ben je een echte snelheidsduivel? Scott Spinosaurus is gemaakt om alle circuitrecords te verbreken. Of verover het hele luchtruim met Lonn Pteranodon, want hij verandert in een supergave helikopter!

Te cute voor woorden

Niemand kan deze onweerstaanbare diertjes laten staan. De superschattige Sparklings hebben een magische ketting waarmee je verschillende onderdelen laat oplichten en van kleur verandert. Ook kun je ze laten praten of hun ogen bedekken voor nóg meer leuke reacties.

De Sparklings zijn van zichzelf al te cute voor woorden, maar met de (meegeleverde) accessoires zoals haarclipjes en juwelen beginnen ze pas écht te stralen. Welke vind jij het schattigst? Foxy het vosje, Penelope de pauw óf Stella de eenhoorn?

Alles-in-één-boxje

Check deze Kidi Smart Glow Art: 1 speaker, eindeloos speelplezier! De lichtgevende smartspeaker is de ultieme sfeermaker en je bedient 'm met je stem. Daarbij geeft 'ie antwoord met meer dan 170 moppen, rijmpjes, weetjes en wijze woorden. Ook kun je 'm een compleet eigen look geven met de meegeleverde neon-markers.

Nog leuker: doe het licht in je kamer uit en geniet van een prachtige neon-lichtshow. Samen met je beste vriend(inn)en dansen op je favoriete muziek? Koppel 'm dan via bluetooth met je smartphone of tablet, zet je muziek op en swingen maar!

Ga je mee op avontuur?

Met de Vrolijke Vriendjes ontdek je een heel nieuwe wereld vol speel- en leerplezier. Plaats de grappige voertuigen of figuren op een 'Magic Point' voor de vrolijkste zinnetjes, liedjes, bewegingen en knipperende lichtjes.

Hela, is er brand of gevaar? De 2-in-1 Brandweerwagen voor je klaar. Voor nog meer heldendaden, vecht je met Dappere Draak Daan en Roan de Ridder tegen duistere kwaden. Ga je mee naar een magisch paradijs? Stap dan met papa en mama in de Magische Glamper voor een onvergetelijke kampeerreis!

Zoals het klokje thuis tikt...

*Toet toet!* Wat een gezelligheid in het Familie Carson Huis. In het huis van Cory Carson en zijn zusje Chrissy is íedereen welkom. Plaats een vriendelijke vierwieler op een interactieve 'PlayZone' om leuke zinnetjes en mooie liedjes te horen.

Laat Cory van de glijbaan gaan, druk op de bad- of tv-toets en luister naar de grappigste geluidjes. Daarnaast zit het huis bomvol beweegbare onderdelen voor nóg meer speelplezier. Genoeg te ontdekken dus!

Actie verlopen

2x VTech Mega Speelpakket

Wauw! VTech en bol.com pakken samen goed uit. Deze supergave speelpakketten bevatten álle genoemde artikelen in dit blog. Kans maken? Klik op onderstaande button en vertel ons wat jullie favoriete VTech-speelgoed is en waarom. Winnaars worden persoonlijk bericht.