Inspiratie nodig voor de feestdagen? Op deze cadeautips van LEGO kun je bouwen!

2020-11-11

Skateboard voor Dennis, poppenhuis voor Sarah, avonturenspel voor Ron en Marjolein... Maar wat willen de grootste kleine LEGO-fans hebben? Was het de Jungle Reddingsbasis van LEGO Friends? Of toch de Millennium Falcon van LEGO Star Wars? Wij helpen de sint en de kerstman een handje mee. In dit blog: de allerleukste cadeaus van LEGO!

Voor de avonturiers

Haast je naar perron 3, want de LEGO City Passagierstrein staat op het punt te vertrekken. Of stap aan boord van het LEGO City Onderzoeksschip en trotseer de zeven zeeën. Hé, een stip op de radar! Laat de onderzeeboot zakken en onderzoek het mysterieuze scheepswrak op de bodem.

Warm jezelf even lekker op in het Zomer Waterpretpark, want hier schijnt de zon áltijd . Neem een verfrissende duik in het zwembad en pak 1 van de 3 glijbanen. Meer actie? Vecht dan samen met de helden van NINJAGO tegen de angstaanjagende Skull Sorcerer's Draak in de Kerkers van Shintaro.

Voor de dierenliefhebbers

Met de bouwsets van LEGO Friends slinger je regelrecht de actie in, want de jungle zit vol met dieren in nood. Hé, hoor je ook dat gebrul? Tijdens de reddingsactie met een luchtballon ga je op een gewaagde missie om een welpje te redden dat bovenaan een donderende waterval vastzit.

Wat zeg je nu? Zit er nu een babyolifantje vast in de kleverige modder? Opschieten, want hij begint steeds verder weg te zakken. En nog erger: er klimt een enorme, enge spin naar hem toe. Er valt geen tijd te verliezen!

Voor de snelheidsduivels

*Vrrrroooem!* Snelheidsduivels opgelet: met de LEGO City Racewagens race je met piepende banden naar de finishlijn. Wordt het de rood-witte auto met zijn brullende benzinemotor? Of zal de geel-blauwe auto met de muisstille, maar superkrachtige elektrische motor winnen?

Wauw! Wat voor gevaarte staat nu in de startblokken te grommen? Dankzij de opvallende kleuren en stickers, steel je met de LEGO Technic Racetruck gegarandeerd de show.

Voor de kleine fashionista's

Ben je gek op knutselen en barst je van de creativiteit? Dan maak je met de LEGO DOTS BFF Armbandset de coolste vriendschapsbandjes voor je vriendinnen. De bandjes zelf komen in verschillende stijlen zoals de Funky Dierenarmband en de Regenboog Armband.

Met de LEGO DOTS Bureauorganizer kun je ook je bureau volledig naar je eigen smaak inrichten. Zet het bakje in elkaar en dan is het tijd om 'm te versieren! Berg vervolgens je waardevolle spullen op in het laatje en plaats je favoriete foto in de speciale fotohouder.

Lightsabers, blasters en ruimteschepen

Neem het samen met Luke Skywalker op tegen generaal Veers in zijn reusachtige AT-AT. Gooi een thermische granaat in de AT-AT en probeer hem omver te werpen. Pak vervolgens Luke's lightsaber om je te verdedigen tegen de overgebleven Stormtroopers! *Bzzoem!*

Tijdens ieder avontuur in de ruimte mag de legendarische Millennium Falcon natuurlijk niet ontbreken. Dus spring in de cockpit achter de knoppen en bereid je voor op het spannendste ruimtegevecht ooit. Oh nee, zit er nu een supersnelle Sith TIE Fighter achter je aan? Zie die maar eens van je af te schudden!

Alléén voor de moedigste superhelden

Heb je het gehoord? A.I.M.-agenten terroriseren de stad New York! Klinkt als een klus voor Iron Man en zijn machtige Hulkbuster. Tegelijkertijd valt de schurk M.O.D.O.K. de Avengers Helicarrier aan. Lef heeft 'ie wel, want Captain Marvel, Thor, Black Widow, War Machine én Nick Fury zijn toevallig ook aan boord.

Voor de Harry Potter-fans: bezoek Zweinsteins Astronomietoren en ontdek de vele kamers uit de films, zoals het klaslokaal van professor Hildebrand Slakhoorn. Of neem een bezoekje aan Harry's oude woonplaats aan de Ligusterlaan 4. Zitten Dirk, tante Petunia en oom Herman je wéér op de hielen? Stap in de vliegende Ford om aan de chaos te ontsnappen!

Meer cadeautips voor de Sint?