Oneindig bouwplezier met LEGO NINJAGO en LEGO Friends!

2020-10-28

2020 zit er al weer bijna op: tijd om de allerleukste LEGO-speelsets van dit jaar op een rij te zetten! Ga op ninjapad met de helden van LEGO NINJAGO of red samen met je vriendinnen dieren in nood met LEGO Friends. En check ook de winactie onderin!

Weg van de NINJA(GO)

Stap samen met de helden van NINJAGO aan boord van de Destiny's Bounty en ... Hela, komt daar een vijandelijk schip aangevaren? Bereid je voor op een bloedstollend zwaardgevecht op het scheepsdek. Dit vraagt om versterking vanuit de lucht met Jay's Cyberdraak!

Hopelijk zijn je ninja-zintuigen net zo scherp als je samuraizwaard, want in het Keizerrijk Tempel van Waanzin wemelt het van de valstrikken. Lukt het jou om ze allemaal te ontwijken en de opperschurk Unagami te verslaan?

De spanning gaat tot het bot

Brrr... Durf jij de enge Skull Sorcerer's Kerkers in te stappen? Gelukkig heb je Cole, Zane en Lloyd aan je zijde. Naast dodelijke boobytraps liggen kwaadaardige strijders zoals Murt en Ginkle op de loer. Versla alle schurken, bevrijd de ninja's uit bottenkerkers en grijp het Schaduwzwaard der Bevrijding!

Tegelijkertijd nemen Kai, Jay en Nya het op tegen de gigantische Skull Sorcerer's Draak. Kijk uit, want tijdens zijn duikvlucht laat de duivelse draak giftige ballen en spinnen vallen. Het is echter van ninjalevensbelang om het kwaadaardige wezen van de Skull Sorcerer te verslaan. In de aanval!

Steengoede avonturen met LEGO Friends

Wat zeg je? Is de zomer voorbij? Niet in het Zomer Waterpretpark van LEGO Friends, want hier schijnt áltijd de zon. Neem een verfrissende duik, geef je beste vriendinnen ervan langs met het waterkanon of ga van de glijbaan. Welke van de 3? Nou, wat dacht je van allemaal!

Ben je gek op dieren, roep dan de hulp van je olifantenvrienden in en slinger naar de Jungle Reddingsbasis. Tegelijkertijd kunnen 3 superschattige babypanda's in de Panda Jungle Boomhut wel wat extra zorg gebruiken. Hé, hoor je ook dat gebrul? Met de Reddingsactie met Luchtballon help je een tijger in nood!

Heartlake City Ziekenhuis
Oh nee hé, is die onhandige Ethan alweer gewond nadat 'ie over een bananenschil is uitgegleden? Geen zorgen, want het Heartlake City Ziekenhuis is op iedere noodsituatie voorbereid. Stuur de ambulance erop af, leg hem op de brancard en breng 'm naar het ziekenhuis. Voor de zekerheid toch maar een röntgenfoto nemen.

Op avontuur in de Vriendschapsbus
De LEGO Friends Vriendschapsbus heeft álles wat je maar kan bedenken. Relax met je vriendinnen in het uitschuifbare zwembad en glijd van de superglijbaan. Etenstijd? Duw het dak naar achteren om bij de keuken te komen. Klim s' avonds met z'n allen naar het bovendek en geniet van de prachtige sterrenhemel.

Relaxen in Parijse stijl
Tijd om met je vriendinnen af te spreken bij het Heartlake City Park Café. Neem plaats aan het tafeltje en wacht op Mia. Daar komt ze aan op haar skateboard. Stephanie komt om jullie bestelling opnemen. Wat wordt het vandaag? Een wafel in de vorm van een hartje of een heerlijke smoothie?

Heartlake City Vliegtuig
Zin om samen met Olivia en Stephanie een wereldreis te maken? Stap dan in het luxe Heartlake City Vliegtuig en maak de reis van je leven. De jet zit boordevol leuke functies, net zoals een echt vliegtuig. Help kapitein Ashley het vliegtuig te besturen, serveer hapjes aan de passagiers of zet een leuke film op.

3 dagen
Winnen!Nog 3 dagen

NINJAGO of Friends?

We geven nu 5x de LEGO NINJAGO Keizerrijk Tempel van Waanzin en 5x de LEGO Friends Jungle Reddingsbasis weg! Kans maken? Klik op onderstaande button en vertel ons welke set je graag wilt hebben én waarom. Winnaars worden persoonlijk bericht.

Bekijk de actievoorwaarden