Klein & licht: de nieuwe Harmony handkolf van Medela

2020-11-17

Kolven, misschien niet het meest sexy onderwerp maar wel erg handig als je van plan bent om borstvoeding te gaan geven. Om je het leven makkelijker te maken, komt Medela met de nieuwe Harmony handkolf: klein, licht, eenvoudig en betaalbaar!

Wat is een handkolf?

Waarschijnlijk ken je de elektrische kolven wel, maar wat is dan precies een handkolf? Een handkolf doet precies hetzelfde maar dan handmatig. Je creëert zelf een vacuüm door de hendel op en neer te bewegen. In het geval van een elektrische kolf doet de motor het werk voor jou.

De nieuwste Harmony handkolf

Klinkt dat zwaar? Dat is het niet! Medela komt nu met de Harmony handkolf, een gloednieuwe kolf die dezelfde geavanceerde technologieën heeft als de elektrische kolven van Medela. De slimme ergonomische hendel is op 2 manieren te gebruiken, waardoor je eerst kunt stimuleren en zodra de melk begint te stromen kunt afkolven.

Bovendien heeft de Harmony ook het nieuwe Flex borstschild. Dit borstschild is ovaal van vorm en heeft een wijdere openingshoek, wat voor een betere pasvorm zorgt. Het voorkomt daarmee dat de melkkanalen worden dichtgedrukt en zorgt ervoor dat je borsten goed geleegd worden.

Voordelen van een handkolf

Maar als ik zelf het werk moet doen? Wat is dan het voordeel van een handkolf horen we je denken. Dat zijn er best wel veel!

  • Klein en licht: de Harmony handkolf is zo compact en licht dat hij ideaal is voor onderweg, want hij past altijd in je tas.
  • Makkelijk schoon te maken: een handkolf haal je makkelijk uit elkaar en is daardoor snel schoon te maken.
  • Betaalbaar: alle nieuwste kolftechnologieën maar dan tegen een kleine prijs.
  • Ook handig als aanvulling op een elektrische kolf.

Toch liever elektrisch kolven?

Ben je nog niet geheel overtuigd van de voordelen van een handkolf en kolf je liever elektrisch? Ook dan heeft Medela een geschikte kolf voor je. Van de enkele Swing Flex om makkelijke en snel te kunnen kolven, de dubbele Swing Maxi Flex voor meer melk in minder tijd, tot de uitgebreide en geavanceerde dubbele Freestyle Flex: Medela maakt het je makkelijk.

Actie verlopen

Win een Harmony-handkolf!

Ben jij in verwachting of net bevallen en benieuwd naar de Harmony-handkolf? Dat komt mooi uit, want we mogen er drie weggeven. Klik op onderstaande button en vertel ons waarom je de Harmony moet hebben! Winnaars worden persoonlijk bericht.

Benieuwd naar het volledige assortiment van Medela?