Knuffelen met de superzachte BABY born Soft Touch

2020-11-17

Met de babypoppen van BABY born leert je kind spelenderwijs om later een goede mama (of papa) te worden. Daarnaast hebben ze er een gezellig vriend(innet)je erbij om leuke avonturen mee te beleven! BABY born Soft Touch is een pop die onweerstaanbaar zacht aanvoelt. In dit blog vind je ook meteen de mooiste bijbehorende accessoires. Lees dus snel verder!

Knuffelzachte kleintjes

Wat is deze BABY born Soft Touch toch zacht! Perfect om heel de dag mee te knuffelen. En dankzij het supersoepele lijfje, wordt het aan- en uittrekken van haar kleurrijke kleertjes nu ook kinderspel.

BABY born drinkt graag water uit een flesje. Oh nee, rollen er nu echte tranen over haar wangen? Misschien huilt ze omdat ze naar de wc moet! Zet haar op het potje en druk op de knop op haar buik zodat ze een plasje doet. Is het bedtijd? Leg je baby op haar rug en ze valt vanzelf in dromenland. Slaap zacht, BABY born...

Essentieel voor iedere poppenmoeder

*Kwaak-kwaak!* Hè? Zit er nou een eend opgesloten in de badkamer? Nee, het geluid komt van het BABY born Poppenbad. Dit badje met stromend water uit de douchekop is speciaal voor je baby gemaakt. Je kunt ook haar gezichtje wassen en tandjes poetsen met de BABY born Wash & Go Set.

Je baby wordt al snel een grote meid, want vol zelfvertrouwen klimt ze op de BABY born Poo-Poo Toilet. Zodra ze op de wc zit, hoor je plasgeluiden. Applaus voor BABY born! Is het nu alweer bedtijd? De BABY born Pyjama met Schoenen liggen al netjes voor haar klaar. Maar wat voor kleren trekt ze morgen aan? Het weereendje op de BABY born Weereendje Kledingkast helpt haar de juiste outfit te vinden!

Dat zit wel snor(scooter)

Aan de kant! BABY born komt eraan op haar scooter. En haar uitstapjes zijn alles behalve saai, want met de op afstand bestuurbare BABY born RC Scooter steelt ze de show. Helemaal als ze óók nog eens de BABY born Deluxe Scooter Combo aanheeft. Wat ziet ze er cool uit in haar roze nep leren jas! Veiligheid staat voorop. Dus als BABY eropuit gaat met haar scooter, vergeet dan niet haar BABY born Scooter Helm op te doen.

Gemaakt van echte regenboogstof

BABY born heeft verschillende producten in betoverende eenhoornstijl. Want wie houdt nou niet van deze betoverende dieren? Grote kans dat je meteen verliefd wordt op de BABY born Interactieve Eenhoorn. De hoorn van de witte eenhoorn kan oplichten en iedereen begroeten met een lief geluidje. Of wat dacht je van de magische BABY born Eenhoorn Onesie, gemaakt van echte regenboogstof?

BABY born en haar zus BABY born Unicorn Sister gaan samen op magische avonturen. En wat een schitterend elfjesjurk heeft ze aan. Maar je baby mag niet achterblijven. Zwaai één keer met de eenhoornstaf van de BABY born Value Set en er verschijnen 2 prachtige eenhoornpakjes voor jou en je baby!

Benieuwd naar de rest?