Van Barbie tot Hot Wheels: de leukste cadeautips van de Sint!

2020-10-14

Pepernoten vliegen over de toonbank en verlanglijstjes worden met de dag langer. Sinterklaas is in aantocht! En hij heeft dit jaar een boel aan z'n hoofd. Wij helpen 'm graag een handje mee. Daarom nu: de leukste cadeautjes van Barbie, Hot Wheels, Mattel Games, Fisher-Price én Polly Pocket. En Sinterklaas, check je ook even onze spetterende winactie onderin?

Jaag je dromen na met Barbie

De werelden van Barbie zitten vol glitter, glamour en magische momenten. Zo ben je met de glitterjurk van de Dreamtopia Ultieme Prinses klaar voor íedere koninklijke gelegenheid. Maar de feestelijke uitjes zijn natuurlijk niet compleet zonder de Princess Adventure Paard en Prinsessenpop. Ben je gek op verrassingen, dompel de Color Reveal Zeemeermin onder water en ontdek welke kleur je Barbie krijgt!

Voor de jonge avonturiers onder ons: de uitklapbare 3-in-1 Droomcamper staat klaar voor je volgende ontdekkingstocht. Ben je een echte foodie en wil je óveral heerlijke hapjes klaarmaken? Dan valt de Fresh 'n Fun Foodtruck zeker in de smaak!

Grenzen verleggen met Hot Wheels

Alle snelheidsduivels hebben één ding met elkaar gemeen: dat racerecord moet verbroken worden. Dat begint bij de Track Builder Ultra Boost Kit van Hot Wheels. Deze gemotoriseerde racebaan is gemaakt om ieder snelheidsrecord achter je te laten. Maar hoe hoog kun jij met je wagen de lucht in? Dat ontdek je met de Wolkenkrabber Crash!

Mag het nóg spannender? Dan zorgt een race langs de vulkaan van de Ontsnap De Vulkaan Speelset voor de nodige spanning en sensatie. En is je raceavontuur (voor vandaag) aan zijn einde gekomen, laat het motorblok van je favoriete bolide even goed controleren in de Ultieme Garage.

Urenlang plezier voor het hele gezin

Kouder buiten, is gezelliger binnen. Neem bijvoorbeeld het continu spannende kaartspel UNO Showdown. Woordkunstenaars en taaltechneuten in de familie? Dan kan je niet misgaan met een ouderwets potje Scrabble Duplicate. Of speel Pictionairy Air, waarbij je figuurtjes in de lucht tekent die anderen moeten raden.

Voor de allerjongsten is er Puck het Mopshondje. Degene die de meeste snoepjes aan de schattige mopshond weet te voeren, is de winnaar. Maar het is vooral leuk om te zien hoe het hondje alle snoepjes probeert te vangen!

Leuke en leerzame speeltjes voor de jonkies

Fisher-Price neemt je mee in een fantasierijke wereld vol speelplezier. Zo leer je vriendjes maken met de Samenspelende Panda. Deze zogenaamde Linkimal kan ook met andere Linkimals praten! De Tellende Koala helpt je met tellen door middel van vrolijke liedjes en lichtjes. En altijd al een eigen boerderij willen hebben? Kijk dan eens naar de Dierenliefde Trekker.

De Activity Center met Speelmat biedt 122 cm aan speelruimte en 7 leerzame speeltjes. Perfect voor de kleinste avonturiers. Daarnaast maak je met de Leerplezier Camera via speelse geluidjes kennis met tellen, het alfabet en nog veel meer!

Gigantische werelden in pocketformaat

De compacte speelsets van Polly Pocket zitten bomvol verrassingen en geheimpjes. Zo komt de Verrassings Eenhoorn in de vorm van een snoezige eenhoorn. Klap je de vleugel uit dan komen meer dan 25 verrassingen tevoorschijn. De prachtige Regenboog Handtas verandert daarnaast in een kleurrijke speeltuin en de Tiny Mighty Rugtas in een heel pretpark!

Het leuke aan Polly Pocket is dat je 'm overal mee naartoe kunt nemen. Ook al is het slecht weer buiten, met de Flamingo Floatie heb je altijd een tropisch buitenzwembad bij je. Moe na een lange dag vol knotsgekke en magische avonturen? Tijd voor een logeerpartij met je vriendinnen in Polly's Huis!

Actie verlopen

Bol.com trakteert!

Yes! We verloten nu een Barbie's Fresh 'n Foodtruck, Hot Wheels Ultra Boost Kit, Puck het Mopshondje Kinderspel, Fisher-Price Tellende Koala én Polly Pocket Verrassings Eenhoorn. Klik op onderstaande button en vertel ons welke van de genoemde producten het perfecte sinterklaascadeau is voor je kind. Winnaars worden persoonlijk bericht.