Vrijuit stunten met de nieuwe skates en steps van Nijdam!

2020-10-26

Skaten begint bij Nijdam! Het 120 jaar oude skatemerk heeft dit jaar een flinke opfrisbeurt gekregen. En daar hoort natuurlijk een gigantische reeks aan te gekke skates, steps, skateboards en beschermers bij. Check ze in dit blog en rol ook even door naar de winactie onderin!

INSPIRED BY SKATING

*Zoeeefff!* Ben je gek op skaten? Het Nederlandse skatemerk Nijdam ook! In 1896 begonnen als schaatsmerk, maar door de jaren heen gespecialiseerd in inline skates, rolschaatsen, stepjes, skateboards en nog veel meer. Voor Nijdam is de hele skatecultuur een dagelijkse inspiratiebron om íedere rolschaats of beschermer weer een stukje beter te maken.

ENCOURAGE ADVENTURE

Als kind is het belangrijk dat je leert je grenzen te verleggen en uitdagingen aan te gaan. Want dit opent je ogen voor nieuwe mogelijkheden. Nijdam moedigt iedereen aan om uit hun comfortzone te stappen en dingen uit te proberen. Dus ga ervoor en maak je klaar voor een nieuw avontuur!

KEEP THEM SAFE

Leren skaten gaat niet zonder valpartijen. En Nijdam weet dat zelf ook maar al te goed. Daarom is alle bescherming gemaakt van de sterkste en duurzaamste materialen. Zo kan iedereen jarenlang onbezorgd skaten. Dus sta op en ga nóg eens de skatebaan op!

ENJOY THE RIDE

Skaten draait uiteindelijk om plezier hebben, genieten van een nieuw avontuur én uitdagingen aangaan. Het doel van Nijdam is om mensen bij elkaar te brengen en de skate-ervaring voor iedereen zo leuk mogelijk te maken. Dus trommel al je vrienden op and enjoy the ride!

Mixen en matchen met Classic Favourites!

Je skate-uitrusting kiezen is net alsof je een nieuwe outfit samenstelt. Matcht je helm met je beschermers en skates? Of wil je juist allemaal verschillende kleuren dragen? Met de Nijdam Classic Favourite-collectie kun je mixen en matchen tot je erbij neervalt!

Voor íedereen is er wel iets!

Actie verlopen

Nijdam Skatepakket

Bol.com en Nijdam geven 2x een tof skatepakket weg. Deze bestaat uit een paar skates of rolschaatsen, beschermers én een helm. Ook krijg je een hoodie, pet en stickers erbij! Klik dus snel op onderstaande button en vertel ons welke Nijdam-skates je het liefst zou willen hebben en waarom. Winnaars worden persoonlijk bericht.