KidiZoom Vloggercam: word jij de nieuwe Enzo Knol of MeisjeDjamila?

2020-09-30

Vraag kinderen wat zij later willen worden en de kans is groot dat ze 'vlogger!' roepen. Geef ze daarom deze KidiZoom Vloggercam van VTech en hun dromen worden waar. Met deze makkelijk te gebruiken camera leren ze filmen, presenteren en zelfs monteren. Ook zit er een green screen en een statief bij. Dus licht, camera en actie!

Check de video!

Ideaal voor TikTok en Instagram

In deze tijd draait het allemaal om het maken van de de leukste videos en vlogs voor YouTube, TikTok en Instagram. Laat dat nou precies hetgeen zijn waarvoor de KidiZoom Vloggercam is gemaakt. Dit kekke videocameraatje heeft een opnameresolutie van 720p én een 5 megapixelcamera voor het maken van foto’s. Een prima basis om je eerste stapjes te zetten richting sterrenstatus!

Hier alvast een goede filmtip: ieder videomeesterwerk begint met een testopname. En dat is op deze camera zo gepiept, want op het 2,4 inch lcd-schermpje kijk je je gemaakte kiekjes meteen terug. Sta je goed op beeld? En is de belichting goed? Mooi, dan is het nu tijd voor het echte werk!

Vlogkoning(in) in de buitenlucht...

De stevige behuizing van de KidiZoom Vloggercam is opgewassen tegen al je buitenavonturen. Zet de camera op het meegeleverde statief om je coolste trucs op je skateboard of step vast te leggen. Net een nieuwe truc geleerd? Nou, laat maar eens zien dan!

Toch liever de camera in de hand? Pak het polsbandje erbij of klap het statief in om deze als handgreep te gebruiken. De flip-up-lens kun je 180 graden draaien voor het maken van de perfecte videoselfies. Zo zie je tijdens het filmen jezelf direct op het lcd-schermpje.

... én thuis!

De herfst ligt op de loer, maar geen regenbui die roet in al je vlogavonturen gooit. Met de Kidizoom Vloggercam maak je óók binnen de coolste vlogs. Ga voor de meegeleverde green screen staan, neem je vlog op en bewerk het filmpje met 1 van de 20 bewegende achtergronden. Je kunt zelfs je kijkers voor de gek houden door jezelf plotseling onzichtbaar te maken!

Win een Kidizoom Vloggercamera!

VTech geeft maar liefst 25x de Kidizoom Vloggercam weg. Hiervoor hebben ze een superleuke winactie bedacht. Dus zet 15 oktober meteen in je agenda, want op die dag vind je de opdracht in het Grote Speelgoedboek 2020! Deze is vanaf 15 oktober verkrijgbaar bij Albert Heijn en Delhaize.

Benieuwd naar de rest?